dimarts, de novembre 28, 2006

Les vinyetes de Mínimo. El pacte ja està en camí...















El compte enrere ha començat...


EUPV i el Bloc tanquen un acord de mínims pel pacte electoral
Demà l'han de ratificar les executives

Després de mesos de negociacions, Esquerra Unida del País Valencià i el Bloc Nacionalista Valencià han consensuat aquest migdia les bases per a l'establiment d'un pacte amb vista a les eleccions valencianes. L'acord de mínims se sostenta en un document que porta el nom de Compromís pel País Valencià, que aquesta tarda han traslladat a altres forces d'esquerres perquè hi diguin la seva. Demà caldrà que el ratifiquin les executives dels dos partits.


http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2172092

dissabte, de novembre 25, 2006

Les vinyetes de Mínimo. Manuel Vilanova














El Supremo condena a un año y medio de cárcel al alcalde de Vila-Real por prevaricación

El regidor, del PP, defendió a una empresa que hacía demasiado ruido “en contra de los intereses de los ciudadanos”


http://www.elpais.com/articulo/espana/Supremo/condena/ano/medio/carcel/alcalde/Vila-Real/prevaricacion/elpepuesp/20061124elpepunac_3/Tes/


Visantico: Analiste de lo virtual. IV "A mi no me ha llegado nada!"

Impressionant document de la Tárrega que vol palpar de primera mà com estan les coses en Galicia en l arribà del Huracá Gordon; la veritat, sinse molt de exit....





dimecres, de novembre 22, 2006

Visantico: Analiste de lo virtual. III Chiquito Wars

Sé que a vosatros tamé vos agrà, aixina que vos dixe un troset de la versió astenguda del episodi tres de la Guerra de les Galàxies. Està en versió orichinal, pero no te subtituls aixina que tindreu que fijarvos bé.




Els jeroglífics de Sibilio. Solució al nº 1

Abans de res, gràcies per les vostres respostes, encara que no ha encertat ningú. I gràcies a tu Sibilio, a vore si tenim un altre jeroglífic prompte, ànim. Ací teniu la solució a l´anterior:

dimarts, de novembre 21, 2006

Visantico: Analiste de lo virtual. II Correguda global

Començaré la meua secció en una notícia que m´ha crirdrat l´atenció. La Correguda Global.
Com sabeu, en astó de l´internet ni ha gent pa tot, i sobretot gent que s aburrix i molt, aixina que han decidit amb un flashmob que es diu, que el dia 22 de desembre mos posem tots a follar, o lo que pugam fer. Pero que vamos, que tingam un orosme d´ixos pa cambiar la enerchia del mon. En poques paraules a vore si fem que governe el cara moniato ixe del Pla, per ejemple.
Vosatros feu lo que vullgau a mi dins de totes les chorraes que pasen cada dia en astó del mon virtual, me pareix que no está mal, ademés ixe dia no tenia previst anarme n de putes, perque com a bon español i valensià, en ixe ordre, anava a vore si me tocava la loteria i me retirava d ascriure en publicasions de merda com esta.
Vos deixe el link, que es lo que fa anar d un lloc a un atre en internet, pa que ho mireu. Ah! si no sabeu ingles no podreu llegir res, tindreu que asperar a la versio en español que els fills de gosa estos han ficat en una bandera mexicana. Serà possible!

Els jeroglífics de Sibilio.










La solució demà...

Podeu suggerir respostes evidentment.

Noves incorporacions

Hola lectors, vull presentar-vos a dos nous col.laboradors de Rullan.
El meu gran amic Sibilio, que ens ficarà en dificultats increibles amb els seus jeroglífics impossibles i fruït d´anys de treball; i a Visantico, un home entranyable que feia dels desplaçaments tota una festa. Un conductor, que si encara estigués en actiu hauria perdut els punts en un matí, un conductor, que gràcies als seus coneixements sobre la xarxa ens tindrà al dia de tot este univers virtual.
Gràcies als dos, i esperem que col.laboren amb més freqüència que altres...

Visantico: Analiste de lo virtual. I Presentació.

Hola amics, soc Visantico, i com pugau vore en la imache de l asquerra me dedique a observar tot lo que passa en el mon de lo virtual.
Sé que no me conegueu, pero teniu que saber que jo era el conductor de l autobús de la mitica seleccio que en este blog ascriu tan penosament.
Jo, que si que estic al dia, ha pensat que seria bo pa estos mamarrachos comentar ixes cosetes que pasen en el internet i que es una putà que no pugau vore, perque jo vinc de treballar en la secció de tecnolochia del New York Times i se que vosatros, ignorants, no compreu mai ixe periòdic.
Aixina que res, aspere que a partir d´ara no penseu que un web, es un colló, flash, lo que s amollaveu a la boca com a pecores, ni Wifi el nom del gat veí.
Ah! una cosa, i qui tinga problemes en com ascric que s en vaja pa ca dalt en els fills de puta ixos.

dimecres, de novembre 15, 2006

Les vinyetes de Mínimo.Operacions futboleres...















Nuevo Mestalla: el futuro ya está aquí

El nuevo estadio del Valencia CF sorprendió el viernes a la ciudad por su diseño y las innovaciones que incorpora.

Los aficionados, además de ver un partido de fútbol, contarán con el mejor acondicionamiento. Por ejemplo, aparcar no será un suplicio para al menos 2.600 conductores, ya que el estadio tendrá un parking con ese número de plazas, más otras 15 para autobuses y 485 para zona VIP.

http://www.20minutos.es/noticia/171637/0/Nuevo/Mestalla/futuro/




divendres, de novembre 10, 2006

Las vinyetes de Mínimo. Eleccions catalanes


Promesa: Més actualitzacions

Hola a tots. Primer presentarme, sóc el senyor Rullan, Sir Rullan per ser més exactes, i sóc el que mou este monstre de la comunicació al que per amistat, o gràcies a insconscients que ens enllacen, has arribat.
Al títol d´esta entrada demane disculpes en plural, encara que he de confessar que, de moment, aquells reputats col.laboradors que fitxarem a colp de talonari al calurós estiu, han tirat la tovalla cual alipàparo sec.
Serà un camí dur, però, confiem que en un futur no molt llunyà estos col.laboradors, o traibolaors (traidor +col.laborador) vegen la llum y se n´adonen que eixos blogs on la crispació desdijuna chopped i mortadela no són el que societat demanda.
Prometem més actualitzacions, però no de major qualitat perquè això és simplement impossible. Us donem la benvinguda al nou Rullan 2.0: "Enjoy Rullan".