dimecres, de desembre 13, 2006

Visantico: Analiste de lo virtual. V Nintenlo Hui


Si pensabes que tot estaba ya inventat, si pensabes que després de la paella els valencians, que no els catalans, no anavem a imbentar res bo, pos t´equivocaves. En un desafio sinse precedents a la industria de l´osio, un grup de valensians de veritat han diseñat una nova consola que revolucionará el teu antreteniment.
Segurament vorás en la tele i per ahí, que n´hi ha un atra consola que se pareix molt, pos bé, com en la Coca-Cola, ací s´ha produit un atre robo duna idea valensiana. De fet, segons am pogut saber, aniava un infiltrat en l equipo d informatics que era un poc catalaniste i li va chivar tot el proyecte als japonesos, que com hau pogut vore en la tele són casi tan amiguets dels polacos com els de la ETA, eh Cabrod Rovira?
Bé, pasem a lo tecnic, gracies a uns electrodos de fibra de Wolframio incrustats en el seu mando, tot lo que fas tu, la consola heu asimila i heu traduix en microbytes que pasen al serebro del cacharro. Aixina, i grasies al chocs que s´estan desenrollant en el sentro tecnolochic que te Nintenlo en La Pobla Llarga, podrás, ansendre mascletaes, preparar paelles, apallisar a catalanistes manifestant-se el 25 d´abril, recollir taronches, construir camps de furbol, an fi, un abanico de posibilitachs que faran que te pugues quedar en casa, i de paso evitarte de vore sosialistes o inmigrants en estos carrers en el que el desti mos ha castigat, segurament per votar a Lerma.

1 comentari:

Anònim ha dit...

tecnolochic :D

diuen que ja poca gent (ni el tato) compra la Nitendolo Gui i estan amb unes perdudes...